zrnkovámletá bezkofeínová cialdová káva
 

  

  

Káva Pascucci

 

 Podnebie a klíma oblasti okolo Montecerignone - Taliansko, pôda je uložená na sopečnom základe - skale a vlhkosť vzduchu sú tri základné činitele, ktoré udržiavajú kvalitu kávy PASCUCCI. Nemenej dôležitým faktorom, ktorý vplýva na kvalitu kávy je kontrola kávových zŕn, ktorá je v spoločnosti PASCUCCI na 1. mieste pred samotným procesom praženia. V súčasnosti po dlhotrvajúcom výbere surovej kávy pražiareň PASCUCCI dodáva 11 druhov Arabika kávy a 3 druhy kávy Robusta. Tieto zrná pochádzajú z krajín, ktoré sú najväčšími producentami kávy a sú vyberané z najlepších plantáží sveta.

 Sme radi, že ste navštívili našu stránku a pokúsime sa Vám zľahka poodhaliť toto tajomstvo zakliate v šálke kávy s výnimočnou chuťou, ktorú nesporne ocenia všetci znalci a milovníci kávy.


               Vážený zákazník,

Už od roku 2003 sa zaoberáme dovozcom talianskej kávy PASCUCCI pre Slovenskú republiku. Filozofiou našej spoločnosti je spojenie mimoriadnej talianskej kávy, so službami a kompletným servisom, ktoré dnešný zákazník požaduje. Náš hlavný cieľ bol, je a vždy bude spokojný zákazník. Našou úlohou je poskytovanie dokonalých služieb a zabezpečenie kvalitnej kávy a ostatných produktov pre všetkých našich zákazníkov. 

Nemôžeme a ani nechceme ponúkať to najlacnejšie, ale urobíme všetko pre to, aby sme poskytli to najlepšie. 

Zároveň však vieme, že aj my sa môžeme neustále zlepšovať v tom, čo robíme, a to je aj hlavný zmysel našej práce.